Är du tävlingssugen?

DET ÄR KUL ATT TÄVLA!

Vill du utmana dig själv och lära känna nya kompisar? Då tycker vi att du ska prova på att tävla!

Stämningen på en friidrottstävling är svårslagen. Det är få idrotter där man hejar fram ”värsta konkurrenten” på samma vis som inom friidrotten. På tävlingar är alla välkomna, oavsett om man vill kämpa om medaljer, försöka slå sitt eget personliga rekord eller bara få en trevlig dag!

 

KLUBBEN STÅR OFTA FÖR AVGIFTEN

Vi i KFUM Kristianstad Friidrott håller oss uppdaterade på tävlingar, främst i närområdet men även längre bort. Våra tränare ger dig tips på de tävlingar vi tror och vet är bra arrangerade. I dessa tävlingar står klubben för anmälnings- och startavgifter för upp till fyra grenar per tävlingsdag, förutsatt att du anmäler dig i tid via din tränare. Vid sen anmälan, eller om du själv anmäler, står du för avgiften.

Om du själv hittar en tävling du vill ställa upp i, kanske i samband med en semesterresa, prata med din tränare! Ofta kan klubben sponsra med avgifter för maximalt fyra grenar per dag även vid dessa tävlingar. Dock är det viktigt att anmälan sker i tid och via din tränare.

När det är dags för tävling

På tävlingar ser vi gärna att en förälder följer med och hjälper deltagaren, om inte ni kommit överens med annat med er tränare. Varje deltagare ansvarar själv för att läsa igenom PM för tävlingen så man vet vad som gäller angående avprickning, upprop m.m.

Om skada eller sjukdom gör att man inte kan ställa upp i tävlingen man anmälts till är det viktigt att avanmäla sig. Detta görs med fördel till både tränare och arrangör.

Aktuella tävlingar

Våra tränare hjälper gärna till att tipsa om tävlingar i närområdet och du får ofta information om det som är på gång vid träningarna. 

För dig som själv vill hålla dig uppdaterad aktuella tävlingar finns mer information här

Resultattävlingar

Med jämna mellanrum anordnar vi i KFUM Kristianstad Friidrott interna resultattävlingar för våra aktiva friidrottare. Ett perfekt tillfälle för dig som vill prova på att tävla eller utmana dina personliga rekord.

Här hittar du mer information om våra resultattävlingar