Vill du börja träna med oss?

Att träna friidrott är roligt och nyttigt! Du får både allsidig träning och många nya kompisar. När du tränar friidrott får du dels prova på en mängd grenar, t.ex. löpning, häcklöpning, stavhopp, höjdhopp, längdhopp och olika kastgrenar. Du får dessutom träna upp både koordination och rörlighet. 

I dagsläget har vi grupper för barn födda 2017 och tidigare där vi släpper in nya friidrottare i mån av plats. Om plats saknas går det givetvis bra att ställa sig i kö.

Det är kul att träna friidrott!

Vår träning fokuserar både på att utveckla deltagaren fysiskt och skapa en glädje över att idrotta och röra på sig. Alla kan träna friidrott, oavsett förutsättningar och ambitionsnivå.

Beroende på ålder och intresse erbjuder vi träning 1 – 3 gånger per vecka. För de lite mer rutinerade friidrottarna erbjuds i samråd med tränare även möjlighet att specialträna grenar.

Vill du börja träna friidrott?

Jätteroligt att du vill börja träna med oss – hoppas att du kommer att tycka att det är lika kul som vi tycker! Som ny friidrottare får du gärna prova på att träna ett par gånger. Sedan vill vi att du lämnar besked om du vill ha platsen eller inte. Då betalar du också din tränings- och medlemsavgift.

KONTAKTA CHRISTINE KARSTRÖM FÖR MER INFORMATION

Christine.Karstrom@skane.se

0705 – 88 82 57