Kalvinknatet i Kristianstad

I samarbete med Skånemejerier och MAI är vi i KFUM Kristianstad Friidrott stolta arrangörer av Kalvinknatet i Kristianstad. Loppet hålls på Kristianstads IP, där barnen får springa på löparbanorna, vilket är roligt för deltagarna och tryggt för föräldrarna. Kalvinknatet är loppet med barnen i centrum, där målsättningen är att få fler barn att röra på sig och må bra. Alla barn ska känna sig välkomna och glädje, gemenskap och den roliga upplevelsen har högsta prioritet.

På Kalvinknatet är sträckan olika lång beroende på barnets ålder. Speciella klasser finns för barn och ungdomar med funktionsvariation, fysisk som NPF, alla ska kunna delta på sina egna villkor!

Du kan läsa mer om Kalvinknatet på loppets hemsida

Kalvinknatet 2024

Nu drar det ihop sig till årets stora löparfest för de yngsta! Årets Kalvinknat går av stapeln på Kristianstad Idrottsplats onsdag 29 maj med första start klockan 16.00. Du anmäler dig via kalvinknatet.se senast tisdag 28 maj till ordinarie pris 135 kr, här kan du också hitta mer information om evenemanget. På tävlingsdagen finns möjlighet till efteranmälan online i mån av plats, då är kostnaden 180 kr. Anmälan stänger en timme innan respektive start. 

Varmt välkommen till en stor familjefest!

KFUM-föräldrar, vi behöver er hjälp!

Kalvinknatet är årets stora evenemang för KFUM Kristianstad Friidrott och här behöver vi all hjälp vi kan få från föräldrar och anhöriga till våra aktiva. Enkelt uttryckt, vi kan inte genomföra evenemanget utan er. 

Varför är Kalvinknatet så viktigt för klubben?

Kalvinknatet är KFUM Kristianstad Friidrotts största inkomstkälla. Evenemanget skapar förutsättningar för all vår verksamhet tillsammans med era barn och ungdomar. Som förälder till aktiv i vår förening behöver man inte sälja lotter och liknande, men just denna eftermiddag och kväll förväntar vi oss att ni alla ställer upp och hjälper oss att skapa ett fantastiskt Kalvinknat!

Vad behöver vi hjälp med?

Exempel på sysslor föräldrar kan hjälpa till med är som bankontrollanter och i målområdet. Det är enkla men viktiga uppgifter som alla klarar, men som är kritiska för att vi ska kunna genomföra loppet. När loppet närmar sig kommer din tränare ge mer information kring vad vi behöver hjälp med.

Tack för att du hjälper oss att genomföra ännu ett underbart Kalvinknat!