Härligt sommarläger

Tio aktiva på plats för sommarträning

Vårt sommarläger har blivit en tradition och 18-19:e juli var det dags för årets upplaga. I år blev det bara två dagar, då idrottsplatsen sedan var bokad för Diggiloo, men nästa år hoppas både aktiva och ledare att det åter kan bli tre. På plats var tio entusiastiska aktiva och tre instruerande tränare (samt en björn), som varvade lek, teknik, styrka och kondition. Trots att dagarna bara blev två hann våra aktiva med längre teknikpass i häck, sprintstarter, spjut, diskus, längd, höjd, stav, kula och slägga. Mycket bra fokus och fina prestationer!

Träningsläger sommar 2022_2.jpg

God lunch – och en överraskning…

Lunchen på Maxi är alltid en av lägrets höjdpunkter och i år var det stor spridning på vad som valdes från menyn. Flest val föll dock på köttbullar, följt av Helan (150 grams hamburgare) och bakad potatis. Kommunen bjöd också på en liten överraskning, då bevattningen startade mitt i kastträningen. Blött blev det även i det avslutande vattenkriget, som hölls efter en traditionell Ottoglass i solskenet.

Träningsläger sommar 2022_1.jpg

Bra kämpat allihop! Det är så kul att träna er!