Pannkaksspelen

Pannkaksspelen som arrangeras av Eslöv friidrott på Ekevalla IP 18-19/5 erbjuder ett väldigt bra grenprogram för alla åldrar. Från onsdagsgruppen fanns Elias, Lisen, Savannah och Sienna på plats under lördagen för att försvara KFUM Kristianstads färger. I soligt och behagligt väder kämpade våra barn i många grenar. 

Elias gjorde 60 m, 200 m, boll, spjut, kula och höjd. Bäst placeringsmässigt gick det i höjd där det blev en silvermedalj. Elias kastade också bra i spjut. 
Lisen ställde upp i 60 m, kula, boll, spjut. Bäst gick det i kula där hon knep guldet, endast några centimeter från klubbrekordet i F11. Det tar du under sommarens tävlingar, Lisen! 
Sienna och Savannah ställde upp i kula, boll, spjut och 200 m. Bäst gick det för Sienna i spjut där hon tog guld och klubbrekord i F11. Savannah tog bronset i spjut också hon längre än det gamla klubbrekordet. 

Grattis till alla fina resultat och nya personliga rekord! 

Under söndagen tävlade Savannah och Sienna i 60 m häck, höjd, längd och 1500 m. 
Både Savannah och Sienna gjorde båda fina lopp i häck försöken och gick vidare till final. Savannah knep silvret och Sienna en fjärdeplats. Bra kämpat! Dagen innebar nya pers i både höjd, häck och 1500 meter. 


Christine Karström

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *