Julchansen – tävling i Malmö 30 nov

Den siste november arrangerades i Malmö Julchansen i Atleticum.
Från vår grupp tävlade Joline Billsten (för första gången!) Lisen, Savannah och Sienna
Joline gjorde mycket bra ifrån sig och gick till final på 60 m där startblocksträningen verkligen gav resultat. Hon kom fyra i kula med en stöt på 6.77 cm, en bra bit längre än vad som setts på träning. Grattis till en väl genomförd tävling! Lisen tävlade i Kula, längd och 60 m. Bäst gick det i paradgrenen kula där hon vann helt överlägset med över en meter till tvåan med en stöt på 9.11 cm. Stort Grattis! Savannah lyckades bäst i höjd där hon slog sitt personliga rekord med flera cm. Hon hoppade 1.23 cm och knep silvret! Grattis!  Sienna vann överlägset i kula med ett nytt personligt rekord på 8.23 cm och kom trea i längdhopp.
Stort grattis till era prestationer och bra kämpat!
/Ledare Christine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *