Tävling i Landskrona 25-26 juli

I helgen arrangerade Helsingborg och Landskrona en två dagars tävling. Elias -08, Savannah -09, Sienna -09, Joline-09, och Junie-12 var på plats och tävlade. Joline och Junie genomförde en tre-kamp med 60 m, längdhopp och kula i Landskrona under söndagen. Modigt att bege sig iväg och tävla utanför den egna banan som var första gången för Junie. Bra kämpat! 
 
Under lördagen i Helsingborg tävlade Elias i 60 m häck, kula, längd och 60 m. Det blev personbästa eller strax intill i alla grenar. Bra jobbat! 
Savannah och Sienna tävlade i kula, 60 m häck och längdhopp. Nya pers blev det i både kula och längdhopp! Bra kämpat! 
 
Under söndagen i Landskrona hade Elias, Savannah och Sienna modet att ställa upp i höjd, diskus, spjut och för allra första gången i slägga. Och detta med äldre tävlande. Nya klubbrekord får noteras då inget rekord för diskus och slägga finns noterat i F /P 13. 
 
Sienna Karström Kastade 20.57, Savannah 19.98 cm i diskus. 
Elias kastade 19.82 cm i diskus. I diskus gjorde alla full rotation. 
Sienna 23.41 cm i slägga 2 kg. Savannah strax efter på 18.88 cm. I slägga kastade Elias 17.36 med 3 kg släggan! Mycket bra gjort! 
Dagen avslutades med spjuttävling i ihållande regn. Sienna kastade ändå 24.01 och Elias 20.88 cm. Savannah var för blöt och kall och avbröt. 
Grattis till fina prestationer! 
/Ledare Christine

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *