Mångkampsdebut i Halmstad 18 juli

Alice och Malte tog chansen att testa femkamp (60m häck, höjd, spjut, längd och 600m) i P/F13.

Alice Olsson -08 ställdes mot ett starkt startfält med stor geografisk spridning. Hon lyckades placera sig tvåa trots att dagen innebar flera prövningar. Höjdansatsen stämde inte alls och i 600m blev hon nedsprungen i starten. Startfältet återkallades och i nästa försök tog hon det väldigt försiktigt och fick runda nio löpare innan hon tog sig in som tvåa. Tävlingen innebar personbästa i längd och många värdefulla erfarenheter inför framtiden.

Malte Olsson -11 fick vara med utom tävlan då han är under 12 år, men det hindrade inte honom från att slå personbästa i de fyra första grenarna. Efter den urladdningen var det precis att han orkade ta sig till starten i 600m, men väl där ett bra genomfört lopp. En glad och stolt kille som tog chansen att utmana sig i grenar som P11 sällan får möjlighet att tävla i.

Stort Grattis till alla personbästa!

Ledare Jennie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *