Formbesked av Sydney

Helgen 20 – 22 januari arrangerades Quality Hotel Games i Växjö. Tävlingen har över 1100 anmälda fördelade på drygt 2600 starter. Tre tjejer från KFUM Kristianstad Friidrott var på plats, Sydney Karström -04, Vera Bergkvist -09 och Joline Billsten -09. Våra duktiga tjejer gjorde fina resultat med flera personliga rekord och ett nytt klubbrekord!

Sydney stod för starka resultat

Sydney Karström har sakta men säkert börjat tävla igen efter sin ledbandsoperation för ett år och fyra månader sedan. I Växjö hoppade hon höjd igen för första gången på åtta månader och hon gjorde det med bravur. Sydney flög över 1.64, högre än hon hoppat på flera år. En enorm seger att övervinna rädslan och våga lita på att foten håller – mycket starkt jobbat! Även i kula gjorde Sydney en fin insats. Med nytt pers på 11.34 slog hon sitt eget relativt nyslagna klubbrekord.

Under söndagen ställde Sydney upp i 60 m häck och längd. Hon gjorde ett fint försökslopp med tiden 9.17 och tog sig till B-final där hon pustade sin tid ytterligare till 9.14. Dagen avslutades med längdhopp, där krafterna inte riktigt fanns efter en intensiv helg, men ändå ett klart godkänt resultat på 5.21. Härligt att se dig tävla igen Sydney!

Fina resultat av Vera och Joline

Både Vera och Joline stod för goda prestationer under helgen. Joline tävlade i tresteg, 60 m och längd. Mest nöjd var hon med sitt resultat i tresteg, där hon hoppade 8.89.

Vera upp i höjd, tresteg, längd och kula. I höjdhoppet slog hon för andra helgen i rad till med starka 1.46 och tangerade därmed sitt personliga rekord. Hon dubblade i tresteg både under lördagen och söndagen, där bästa resultat blev 8.96. Söndagens längdhopp blev lite trögt med ett längsta hopp på 4.04, men dagen avslutades ändå i dur med nytt PB i kula med 7.95.

Starkt jobbat allihop – stort grattis till fina resultat!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *