Härliga dagar på träningslägret

Under vecka 28 var det äntligen dags för vårt populära träningsläger! Det var 18 förväntansfulla aktiva från våra äldre träningsgrupper samt två gäster från MAI som var ordentligt laddade för tre intensiva dagar med fullspäckat träningsschema och roliga aktiviteter.

När lägret drog igång på onsdagen visade sig vädret på sin allra sämsta sida och regnet forsade ner. Men problem är till för att lösas och förmiddagspasset flyttades till Liviushallen där man tränade häck och sprint och även passade på att köra lite höjdhopp med studsmatta, som bjöd på många eleganta luftfärder! Därefter begav sig gänget mot Maxi för lunch och under eftermiddagen var vädret bättre så man kunde köra slägga, slungboll och diskus på idrottsplatsen.

Dag 2 bjöd visserligen också på en eller annan regnskur, men inte värre än att man kunde vara på idrottsplatsen hela dagen. Förmiddagen ägnades åt längd och stav, på eftermiddagen blev det spjut och kula. Gänget tävlade även i de lite udda grenarna hoppreps- och visselspjutsstafett. Det blev också lite extra lyx under lunchen där våra aktiva fick både popcorn och ballonger!

På träningslägrets sista dag fick gänget ta i ordentligt när det blev styrketräning med vattentankar. Man hann dessutom med att spela kast-brännboll och träna lång häck och kast i olika former. Fredagen gav fint sommarväder, men det blev ändå blött… Det avslutande traditionsenliga vattenkriget gav många glada skratt och dyngsura plagg!

Årets läger kan summeras till tre fantastiska dagar med härligt umgänge och gott fokus på träningen. Dagarna bjöd också på goda luncher, där vi kan konstatera att årets uppstickare är kebabtallrik medans tidigare favoriten köttbullar är på dekis. Stort tack till ledarna Jennie, Christine, Gösta, Per-Erik och Peter och även ett stort tack till er aktiva som tillsammans gjorde träningslägret till en riktig succé!

Vi ses igen nästa sommar!

Fler bilder från träningslägret

Såklart blev det lite fotograferat under dagarna och här hittar du fler bilder från träningslägret. Ännu mer kul material hittar du på Instagram, se till att följa kfum.friidrott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *