Underbar friidrottsdag i Karlskrona

Lördagen 13 januari arrangerades KA2-spelen i Sunnahallen, Karlskrona. KFUM Kristianstad Friidrott hade 11 aktiva på plats, som alla stod för fina prestationer och spred glädje. Det blev en härlig friidrottsdag med många fina upplevelser och som alltid fantastiskt fin laganda i KFUM-lägret!

Lisen Schrewelius -08 stod som vanligt för en fin prestation i kulringen där hon tog guld med 11.67. Lisen slog dessutom PB i 60 m, längd och tresteg. Joline Billsten -09 gjorde säsongsdebut med 60 m, längd och tresteg. Det blev ett långt hopp i tresteg, men tyvärr med övertramp. Även syrran Junie -12 var på plats och hon noterade nya personbästan i 60 m, längd och kula. Allra mest nöjd var hon över fina tiden 9.89 på 60 meter.

Hedda Loven -10 och Linnea Jacobsson -10 testade 1000 m, vilket resulterade i silver respektive brons. Bra vågat tjejer! Linnea slog dessutom personligt rekord i 60 m, längd och kula. Hedda slog till med nytt pers i stav, där 1.80 räckte till silver. Majken Levin Ohlgren -13 mätte också krafterna i Karlskrona och testade både 60 m och 600 m med fina resultat i F11-klassen.

Alfred Ohlgren -10 visade prov på riktigt snabba fötter när han sprang 60 m på 7.86 och tog guld i P15. Guld och personbästa blev det även i kula med 10.15. Algot Klasson -10 tävlade i 60 m, längd och tresteg. Bäst gick det i tresteg där han kunde notera ett nytt personligt rekord. 

I stavhoppet fortsatte bröderna Stoltz att hoppa högt. Harry -10 vann P15-klassen på 2.80 och brorsan Helmer -11 tog silver i P13 med 2.30. Harry slog även pers i tresteg med 9.32, vilket belönades med en bronspeng. Helmer slog också till med nytt PB under dagen, då han hoppade fina 4.06 i längd. Långt hoppade även Emil Zahirovic -14 som med imponerande 4.12 slog nytt pers och knep sjätteplatsen i P13. Personbästa blev det även i 60 m och kula. 

Holger Stolz -14 och Sverre Levin Ohlgren -16 hade också dragit på sig de röda tröjorna för att tävla i KA2-spelen. Holger hoppade höjd och stötte kula i P11 medan Sverre gav sig på 60 m, höjd, kula och 600 m i P9-klassen. Sverre fick med sig ett nytt fint pers i 60 m.

Tack hela gänget för en härlig tävlingsdag – stort grattis till era fina insatser!

Fler bilder från KA2-spelen

Många av våra duktiga aktiva fångades av kameralinsen och här hittar du fler bilder från KA2-spelen i Karlskrona. Som alltid finns massor att se på Instagram, se till att följa kfum.friidrott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *