Härlig kämpaglöd i Växjö

Helgen 19-21 januari arrangerades Quality Hotel Games i Växjö. Tävlingen lockade över 1000 aktiva fördelat på närmare 2300 starter. Från KFUM Kristianstad Friidrott var systrarna Billsten och Tage Frisk på plats.

Junie Billsten -12 tävlade i 60 m, längd, 200 m och kula. Bäst gick det i kula med nytt PB 6.69. Hon hade även den superfina tiden 31.94 på 200 m, men blev tyvärr diskad för linjetramp. Storasyster Joline -09 tävlade i 60 m, längd och tresteg. Hon gjorde en stark insats med säsongsbästa i samtliga grenar och en finalplats i tresteget.

Tage Frisk -10 gjorde en jättefin tävling där han tog sig till final på 60 m. Där blev det en femteplats med nytt personbästa på 8.23. Sprang snabbt gjorde han också på 200 m där nya personliga rekordet 27.01 gav en niondeplats.

Starkt jobbat och grattis till era fina resultat!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *