Pallplats i Pallas

Sex tävlingssugna tjejer från KFUM Kristianstad Friidrott styrde kosan mot Atleticum i Malmö helgen 27-28 januari för att ställa upp i Pallasspelen. Tävlingen lockade nästan 1000 deltagare fördelade på ungefär 2000 starter. 

Under lördagen gjorde Lisen Schrewelius -08 och Nicole Thomasson -08 båda snabba lopp på 60 m och kunde inkassera varsitt nytt personbästa, Lisen på 8.63 och Nicole på 8.96. För Lisen räckte tiden hela vägen till final där hon visade jämn form och tangerade resultatet. De tävlade även i kula, där Lisen tog brons med 11.04 och Nicole persade med 8.05. Framåt kvällen hoppade Nicole även höjd och tangerade sitt inomhusrekord på 1.40. Joline Billsten -09 var också på plats och slog säsongsbästa i tresteg med 9.10. Celine Thomasson -14 tävlade i 60 m, längd och kula. Hon sprang snabbt och slog även PB i längdhopp.

Träningskompisarna Inez Johansson -11 och Junie Billsten -12 hade en härlig tävlingsdag på söndagen. Inez gjorde sin första tävling utanför Kristianstad och det blev en riktig fullträff med personbästa i de tre grenar hon deltog i! Dagen började med 7.30 i kula, följt av 10.23 på 60 m och avslutningsvis jättefint höjdhoppande med resultatet 1.30. Junie tävlade i 60 m, längd och tresteg. En lyckad tävlingsdag blev det även för henne, med pers i båda hoppgrenarna. I längdhopp blev det 3.90 och i tresteg 7.35.

Bra kämpat hela gänget och stort grattis till en fin tävling!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *