Sommarspelen i Åhus 11 juli

Till Sommarspelen kom många från Kfum och tävlade torsdagen den 11 juli på idrottsplatsen i Kristianstad. Från vår grupp var Lisen, Alice, Malte, Savannah, Sienna, Valter, Elias, Sonia och Ebba och tävlade. För Sonia och Ebba var det tävlingspremiär! Våra killar och tjejer tävlade i många grenar och det är svårt att nämna alla prestationer. Men nämnas måste att Lisen slog klubbrekord i Kula i F11, med en stöt på 8.81. Det gamla rekordet var 8.59. Stort Grattis Lisen! I Flickor 11 tog KFUM dessutom fyra i topp med Lisen, Sienna, Savannah och Alice på de översta platserna. Barnen tävlade i 60 m, 200 m, längd, boll och kula. Savannah och Sienna kastade även diskus och spjut i F13. Bäst gick det i diskus där Sienna knep silvret och Savannah fjärdeplatsen. Det slogs många personliga rekord under dagen. Träningslägret ledde till goda resultat. Bra kämpat alla!

//Christine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *