Karlskronaspelen

Lisen slog nytt klubbrekord i kula!
 
Under söndagen den 1 september arrangerade KA 2 IF Karlskronaspelen som är en av de sista för utesäsongen 2019. Det var riktigt varmt med åska i luften. Savannah och Sienna Karström -09 och Lisen Schrewelius -08 var på plats från onsdagsgruppen för att kämpa om priserna. De tävlade emot varandra eftersom både de som är 10 år och de som är 11 år tävlar tillsammans i flickor 11.
 
Lisen tävlade i tresteg, 60 meter, diskus och kula. Klart bäst gick det i kula där Lisen vann överlägset och slog sitt egna klubbrekord med en stöt på 9.25 cm. Stort Grattis! På 60 m fick Lisen en fin tredjeplats. Även i diskus och i tresteg var Lisen bland de sex bästa och fick pris med sig hem.
 
Savannah tävlade i 60 häck, tresteg, diskus, kula, 200 m och 600 meter. Savannah fick ett brons i tresteg och ett brons i 60 häck. Savannah fick också en sjätteplats på 200 meter.
Sienna tävlade i 60 häck, tresteg, diskus, kula och spjut i Flickor 13. Bäst gick det i diskus där Sienna vann med ett kast på dryga 22 meter. Sienna fick även pris i kula, tresteg och 60 häck. I spjuttävlingen var hon fyra blott några cm från bronsplatsen.
 
Nu är det uppehåll i tävlandet tills inomhustävlandet börjar i nov/december och vi får nu förbereda oss för nästa säsong.
 
// Ledare Christine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *