Nya rekord i Karlshamn

Under lördagen den 24 augusti i 24 graders värme och sol var ett gäng från onsdagsgruppen och tävlade i Karlshamn på Vägga IP. Malte Olsson, Alice Olsson, Savannah Karström, Sonia Kurashova och Sienna Karström kämpade och hämtade hem många medaljer och slog många personliga rekord!
Sonia född 2008 gjorde blott sin andra friidrottstävling i karriären och ställde upp i 60 m och 600 m. Bäst gick det i 600 där det blev en fin tredjeplats.

Alice född 2008 hade en fantastisk dag och slog pers i höjd med 1,36 och i kula med 7.33 Alice tog guld i höjd, brons i kula, brons i 60 m och silver i längdhopp. Malte född 2011 var riktigt nöjd med sin dag och tog silver på 400 och guld på 60 m. I spjut blev det ett personbästa på 16.21 och i längd ett nytt pb med 3.27. Malte kastade också boll hela 29.12 meter.

Savannah född 2009 hoppade höjd, längd, stötte kula, kastade spjut och sprang 60 m. Savannah kämpade på men var utanför pallen i alla grenar

Sienna född 2009 hoppade höjd, stötte kula med 7.59 och tog silver, Sienna var också med i spjut i F13 och kastade till sig ett brons!
Dagen avslutades på bästa sätt med ett guld i stafett i F11 5 x 60 meter med Elvira Helgesson från Åhus på första sträckan, därefter Alice, Savannah, Sonia och Sienna! Mycket nöjda tjejer! Växlingarna satt perfekt trots minimal träning. Stort grattis och bra jobbat!

Ledare Christine och Jennie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *