Hais spelen 26-28 juli

Lördag 27 juli

Under lördagen på Hais spelens andra dag i Hässleholm på Göingevallen, tävlade Lisen och Alice från vår grupp i flickor 11. Lisen tävlade i längd och kula. Alice i 60 häck,  kula, höjd och längd. Alice gjorde en bra dag och var precis utanför pallen i alla grenar. Bra kämpat!
Lisen slog sitt personbästa och sitt egna klubbrekord i kula med 8,88! Lisen vann guldet i F 11. Stort Grattis!

Söndag 28 juli

På Hais spelens tredje dag var Alice, Malte, Savannah och Sienna på plats från vår grupp för att kämpa om medaljer, personliga rekord och klubbrekord.
Malte tävlade i 60 m, längd, kula och 400 m. Malte hade en bra dag och fick två medaljer i 60 m och kula med sig hem. Stort Grattis! Alice tävlade i diskus, tresteg och spjut. Bäst idag gick det i tresteg där Alice tog brons och det i en åldersklass äldre. Alice kastade också mycket bra i spjut och blev fyra. Stort grattis!
Savannah tävlade i 60 m, längd, kula, höjd, diskus och spjut. Savannah fick hela fem medaljer med sig hem. Sienna tävlade i höjd, kula, längd, spjut och diskus. Sienna kastade nytt klubbrekord i spjut med 24.45! Sienna fick tre guld och ett silver med sig hem samt flera personlig rekord. Stort Grattis!

Vi gratulerar även Samuel Jönsson till vinst på såväl 60m som 200m. Nytt stadionrekord för sin åldersgrupp på 60m med 7.80sek!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *