Corona skapar samarbete

I coronatider när tävlingarna är inställda valde KFUM och Åhus Friidrott att genomföra en mini 3-kamp där 12 tappra atleter kom till Kristianstad Arena för att tävla.

Vädret bjöd på sin bästa sida med sol och nästan vindstilla. Tränarna hade förberett med startlistor i bokstavsordning och uppvärmningen stod Christoffer Danarö för till alla atleterna. Vi började med längdhopp, vars 4 hopp. Atleterna mätte ut sin ansats och vi satte igång. En hel del fick personbästa som resultat vilket var mycket glädjande från aktiva och tränare. När längdhoppet var klart tog kulan vid. Även här presterade en hel del på topp och efter 4 stötar var de flera som fick fina personbästa med sig. Efter kulstötningen var en del nöjda och åkte hem medan några tappra gav sig på 600m. Att springa ett och halvt varv och även då göra det fort är tufft men även här presterade alla aktiva väldigt fina tider.I enlighet med friidrottsförbundet publiceras inga resultat på hemsidan utan resultaten fick atleterna till sig på plats och kunde få med sig hem på en lapp om så önskades. 
Vi tackar Åhus Friidrott för gott samarbete, trevligt bemötande och en fantastisk minitävlingsdag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *