Nya klubbrekord!

Den 21 och 23 maj ordnades det några resultattävlingar av KFUM och Åhus. Eftersom de större tävlingarna är inställda nu i Covidtider så uppmanar Svenska friidrottsförbundet att ordna lokalt och småskaligt enligt konceptet veckans grenar.
Lördagen den 23/5 ordande vi en resultattävling i spjut, tresteg och 400 meter. De som tävlade var Joline, Elias, Oskar och Savannah och Sienna. Jag tror att alla slog personliga rekord i alla grenar! Grattis till fina prestationer. Sienna förbättrade sitt eget klubbrekord i F 11 Spjut från 24.45 till 24.90 , Grattis!

 

Torsdagen den 21/5 fick Savannah och Sienna springa ett lopp på 200 meter tillsammans med några från Åhus FIK. Savannah sprang så snabbt att det blev nytt klubbrekord i F11 med tiden 32.18. Grattis! 

 

//Ledare Christine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *