Landslagstränare börjar hos KFUM

KFUM knyter landslagsledare/tränare till klubben

 David har en lång erfarenhet som tränare och ledare inom friidrott på elitnivå både från klubbsidan och i svenska friidrottslandslaget. David har sedan 2011 varit med som ledare i landslaget, just nu är han sprint/häck ansvarig i u20 laget och ansvarig för 400m seniorer.

David kommer inledningsvis att fokusera på att stödja och vidareutbilda alla våra fantastiska ungdomstränare samt utveckla våra unga talanger i våra äldre åldersgrupper, som vill tävla och satsa på friidrott.

Vårt samarbete med Tobias Olsson från Atleticum i Växjö fortsätter.

David och Torbias har lite olika specialiteter, där David inriktar sig främst på löpning och hopp och Torbjörn på kastgrenarna.

David – varmt välkommen till KFUM Friidrott!!

/Åke Duvander, Ordförande

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *