Resultattävling 23 maj

Söndagen den 23/5 arrangerade vi den tredje resultattävlingen på Kristianstad IP.

Vid tävlingen deltog ca 25 barn och ungdomar från klubben. De tävlade i grenarna 60m, 80m, 100m, 200/400m häck, höjd och slägga.

Det var kallt och blåsigt men trots detta blev det många fina prestationer och flera personliga rekord. Från gruppen 08/09 deltog Alice, Joline, Nicole, Valle, Elias, Hugo, Savannah, Sienna och Malte.

Det fanns inga tidigare rekord i 200m häck så Alice och Elias får tillskrivas dessa efter mycket väl genomförda lopp. I slägga förbättrade både Sienna och Elias sina klubbrekord med flera meter från förra året. Stort Grattis till alla!

Stort tack även till alla föräldrar som hjälpte till!

Ledare Christine och Jennie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *