Första träningen med Friidrott för alla!

IMG_1347.jpg

Söndagen den 7:e november blev det äntligen premiär för Friidrott för alla! Vi höll prova-på-träning i Liviushallen där tolvårige Gabriel kom och provade på grenarna längdhopp, höjdhopp, häcklöpning och kula. Vi hann också testa på olika hinderbanor.

Tränaren Sydney guidade Gabriel genom de olika grenarna och Gabriels mamma hängde också med på passet. Roligast tyckte Gabriel att höjdhopp och hinderbanorna var. Passet pågick i cirka en timme och avslutades med en frukt.

Vi vet att det finns fler som är intresserade av att delta och hoppas att ni tar chansen att vara med nästa gång!

IMG_1348.jpg

Friidrott för alla är en paraverksamhets-satsning som KFUM Kristianstad Friidrott genomför i samarbete med Svenska Friidrottsförbundet. Friidrott för alla riktar sig till friidrottsintresserade mellan 7 och 18 år som har en fysisk eller psykisk funktionsnedsättning. Med hjälp av assistent, förälder eller oss ledare genomförs friidrottsträningar i grupp med andra barn och ungdomar. 

Vill du veta mer om Friidrott för alla? Skicka ett mail till christine.karstrom@skane.se

IMG_1346.jpg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *