KFUM startar Friidrott för alla

Välkommen till Friidrott för alla!

Friidrott för alla riktar sig till dig som är mellan 7 – 18 år, har ett funktionshinder och vill träna friidrott. Du har en funktionsnedsättning som påverkar dig fysiskt eller psykiskt, men med extra hjälp av din assistent, förälder eller oss ledare så vill du träna olika friidrottsgrenar i grupp med andra barn och ungdomar. 

 

Gratis prova-på-tillfällen

Vi startar med att arrangera två prova-på-tillfällen i Liviushallen söndagarna 31 oktober och 7 november, klockan 11:00 – 12:30 båda dagarna. Dessa dagar kommer du att få prova på några friidrottsgrenar. Det är gratis för dig att att deltaga vid dessa tillfällen. Det ingår även en frukt och dricka.

 

Fortsättning under vintern 2021-2022

Om intresse finns är vår tanke att gruppen fortsätter med söndagsträning i Liviushallen under vinterhalvåret. Under testperioden är det gratis för dig att vara med i gruppen. Efter testperioden kan du som vill bli medlem och fortsätta att träna.

 

Anmälan och frågor

Anmälan till prova-på-tillfällen görs till Christine Karström på telefon 0705 – 88 82 57, helst kvällstid. Om du har några frågor så går det också bra att maila christine.karstrom@skane.se

Vi ser fram emot din intresseanmälan!

träningsbild höst 2021.jpg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *