Nära klubbrekord i jullovets sista tävling

Söndagen den 9:e januari höll vår äldsta grupp jullovets sista sanktionerade resultattävling. Tävlingen lockade några aktiva med önskemål att slå sina personliga rekord. Dagen började med längd och tresteg, där Joline hade bäst tryck i benen. Hon hoppade 4.08 i längd, bara några centimeter från personbästa. Malte hoppade bra och slog nytt inomhuspers med 3.79 i längd och 7.56 i tresteg. Trots de fina resultaten var han lite besviken, då han hoppat längre utomhus. Alice var fortfarande lite seg efter julens sjukdom och hade svårt att få till plankträffarna. Joline kämpade sedan vidare med kula, där hon stötte 8.64 som längst.

Resultattävling Liviushallen 2022-01-09_15.JPG

I stavhoppet var det fyra hoppare som ställde upp. Malte, Sienna och Alice var alla nära sina pers, med 1.91, respektive 1.81 och 2.11. Elias var taggad på att klara klubbrekord och för det krävdes 2.81. Det var nära, nära idag, men Elias stannade på fina 2.71. 

Resultattävling Liviushallen 2022-01-09_8.jpg

Avslutningsvis testade Elias formen i höjdhopp, en gren han inte tränat på ett tag. Efter fin hoppning stannade han idag på nytt PB med 1.51 och var mycket nära på 1.54.

Nu fortsätter inomhusträningen och inomhussäsongen vidare. Nästa helg är det bland annat tävlingar i Karlskrona och Lund. Bra kämpat alla aktiva som ställde upp under dagen och i jullovets övriga resultattävlingar!

/Ledarna i den äldsta gruppen

Resultattävling Liviushallen 2022-01-09_13.jpg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *