Rekordavslutning på innesäsongen!

Resultattävling Liviushallen 2022-04-10_1.JPG

Säsongsavslutning med resultattävling

Söndagen den 10:e april var det dags för säsongsavslutning för vår äldsta träningsgrupp, som även passade på att hålla resultattävling i stav, längd, höjd och kula. Hela 13 aktiva kom till Liviushallen tillsammans med sina föräldrar. Det blev en toppendag med härlig gemenskap, massvis av personliga rekord och fyra nya klubbrekord!

 

Tre(!) klubbrekord i stavhoppet

Dagen inleddes med stavhopp och inte mindre än tre nya klubbrekord noterades. Malte Olsson -11, som laddat för denna tävling i två veckor, luftade 2.36 och bättrade klubbrekorden i både P11 och P13. Sienna Karström hoppade 2.06, vilket är en putsning av hennes egna rekord i F13. 

Resultattävling Liviushallen 2022-04-10_4.jpg

Parallellt med stavhoppet tävlades det också i längdhopp, den tävling där flest aktiva var med och tävlade. De tio startande gjorde alla bra insatser och extra bra gick det för fem aktiva som kunde noteras för nya pers; Oliver Helgesson -08 med 4.94, Alice Olsson -08 med 4.34, Valentino Horvath -08 med 3.95, Hugo Kulle -09 med 3.55 och Filippa Ivarsson -07 med 3.40.

 

Glädjevrål för Valle

Nästa gren var höjdhopp, där de aktiva fick fint stöd av publiken och sina träningskompisar. Höjdhoppet bjöd på många fina prestationer, men de som imponerade mest var killarna i P14 som hoppade fantastiskt. Valle hoppade 1.42, ett hopp som följdes av glädjevrål. Oliver slog nytt fint pers med 1.50. Högst för dagen hoppade Elias Häll -08, som stannade på 1.58.

Resultattävling Liviushallen 2022-04-10_2.jpg

Först fika, sen nya klubbrekord

Efter lite korv med bröd, frukt och fika var vi taggade för kula. Malte Olsson -11 inledde med klubbrekord i tävlingens första stöt. Han lyckades sedan slå det flera gånger till innan tävlingen var slut och det klubbrekordet i P11 lyder numera 9.65. Andra som stötte bra och slog PB var Savannah Karström -09 med 9.49 och Hugo Kulle -09 med 8.96.

Stort grattis till alla aktiva som gjorde en bra tävling. Härlig stämning och bra peppning!

 

Tack för en fin dag och en fantastisk säsong

Våra tränare vill tacka alla aktiva för en fantastisk säsong! Ni har kämpat bra och det har varit jättekul att se er utveckling. Nu ser vi fram emot en härlig utesäsong på Idrottsplatsen!

Tack även till alla föräldrar, särskilt för er värdefulla och stabila insats som funktionärer under dagens tävling. 

Sist men inte minst – stort tack till grillmästarna!

Hoppas att ni alla tyckte att dagen var lika kul som vi tränare tyckte!

Resultattävling Liviushallen 2022-04-10_3.jpg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *