Nya medaljer i Engelholmsspelen

Långa kast i Engelholmsspelen

I Engelholmsspelen söndagen 4 september gjorde Joline en fin trekamp med 60 m, längdhopp och slägga. Bäst gick det i slägga, där Joline kastade längre än hon gjort tidigare. Nytt pers lyder 29.90, ett resultat som räckte till silver! I 60 m sprang Joline ett snabbt försökslopp på 8.87 i aningens för starkt medvind på 2,5. I finalen slutade hon femma. I längdhoppet hoppade Joline 4.29 och hamnade precis utanför finalen.

Engelholmsspelen 2022-09-04_1.jpg

Savannah var inledningsvis illa ute i slägga, då hon hade två ogiltiga kast i grundomgången. Hon tog sig dock samman på ett lysande vis och kastade fina 35.27, vilket räckte till guldmedalj! Sienna kastade 27.40 och kom fyra i ett startfält på 16 deltagare.

Bra jobbat tjejer!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *