En härlig klubbkväll!

Rörelseglädje, klubbkänsla och samarbete

Onsdagskvällen samlades ett stort gäng glada KFUM:are på Idrottsplatsen i Kristianstad, där det bjudits in till klubbkväll. Det är härligt att se hur vår verksamhet växer med fler och fler aktiva, något som märktes tydligt på en välfylld arena med närmare 60 friidrottare samt syskon, föräldrar och kompisar! Rörelseglädjen, klubbkänslan och samarbetet var på topp under hela kvällen.

Under kvällen hölls resultattävlingar i sprint, häck, höjdhopp, längdhopp, boll och spjut. En härligt peppande stämning gav både många glada skratt och nya personliga rekord!

Klubbkväll 2022-08-31_53.jpg

Tack till er som gjorde det möjligt

Stort tack till alla våra aktiva som visade härlig glädje, vilja och kamratskap under kvällen. Ni är grymma både på träning och tävling!

Vi i KFUM Kristianstad Friidrott vill också rikta ett stort tack till föräldrar och övriga som på olika sätt hjälpte till, t.ex. som funktionärer. Tillsammans skapade vi en minnesvärd och lyckad kväll!

Klubbkväll 2022-08-31_86.jpg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *