Pallasspelen gav många nya pers

Våra duktiga KFUM-tjejer slog nya personliga rekord i flera grenar när Pallasspelen hölls i Atleticum, Malmö, helgen 11-12 februari. Till start kom Junie Billsten -12, Joline Billsten -09 och Vera Bergkvist -09 och de gjorde alla en riktigt bra tävling.

Junie ställde på lördagen upp i 60 meter, längd och kula. Hon var mycket nöjd med sin tävlingshelg där PB i kula var höjdpunkten.

På lördagen tävlade Vera i paradgrenen höjd, där hon tog brons med 1.40. I längd stämde det inte riktigt, men på 1000 meter gjorde hon ett riktigt kanonlopp och bättrade sin tid från förra helgen med 20(!) sekunder. Nytt pers lyder 3:48.52.

Joline tävlade både på lördagen och på söndagen. Hon hade sin bästa dag på söndagen, då hon slog säsongsbästa två gånger när hon tog sig till B-final på 60 meter och där fick tiden 8.98. Efter lite uppehåll vågade Joline springa 60 meter häck igen och det gjorde hon med bravur – nytt pers lyder 11.03. I kula gick det sådär, men i tresteg blev det ytterligare ett personligt rekord med 9.00.

Stort grattis alla tre till en fin tävling – bra kämpat!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *