Filippa prisades på Idrottsgalan

Filippa Ivarsson -07 tog inte mindre än fyra SM-guld vid mästerskapen i Parafriidrott i Bollnäs. Hennes fina prestationer har inte gått obemärkt förbi och när Nordöstra Skånes Friidrottsgala 20-årsjubilerade i Kristianstad Arena lördagen 11 februari var Filippa inbjuden för att uppmärksammas för sina insatser.

Kvällen i Arenan bjöd på god mat, underhållning och prisutdelningar i prestigefulla kategorier såsom Årets Idrottsprofil, Årets Talang och Årets Idrottsförening. Kristianstad kommun uppmärksammade alla aktiva i kommunen som tagit SM-medaljer och vid två tillfällen fylldes scenen med aktiva från en stor mängd idrotter och i varierande åldrar – där givetvis Filippa var en av de duktiga idrottare som fick kliva upp i rampljuset!

Stort grattis Filippa! Vi i KFUM Kristianstad Friidrott är så stolta över dig och dina prestationer!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *