Sydney slog klubbrekord i IJSM

När IJSM 17-22 år gick av stapeln på Eva Lisa Holtz Arena i Karlstad helgen 25-26 februari var Sydney Karström -04 på plats för att försvara KFUM Kristianstad Friidrotts färger. Sydney inledde med 60 m häck där hon gjorde ett utmärkt försöksheat med tiden 8.97 och blev först i klubbens historia med att springa under 9 sekunder. Tiden tog henne till final där hon återigen gjorde ett starkt lopp på 8.99, vilket gav en fin åttondeplats. 

Senare under lördagen var det dags för längdhopp. Sydney var mycket nära sitt säsongsbästa men hamnade förargligt nog precis utanför finalen i det 34 tjejer starka startfältet. 5.38 blev resultatet för dagen.

På mästerskapets andra och sista dag stod kula på schemat. Sydney stötte en liten bit från sitt personbästa och stannade på 11.18.

Grattis till det nya klubbrekordet och bra kämpat!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *