Lisen gjorde SM-debut i Västerås

Helgen 4 – 5 mars arrangerades årets IUSM för 15 – 16-åringar i Westinghouse Arena, Västerås. Vår duktiga kulstöterska Lisen Schrewelius -08 var på plats för att försvara klubbens färger i sitt första SM. Lisen har under säsongen haft en fantastisk utveckling och verkligen fått till tekniken med trekilos-kulan.

F15 kula avgjordes redan på lördag förmiddag. För dagen fick inte Lisen till den där riktiga fullträffen, utan missade precis finalen och möjligheten att få tre stötar till. Resultatet 10.07 var en bit från PB och gav en niondeplats.

Vi i KFUM Kristianstad Friidrott är stolta över dig och glada över att du tog möjligheten att mäta dig med de bästa i Sverige. Vi är säkra på att du tar med dig många värdefulla erfarenheter till kommande mästerskap.

Stort grattis och bra kämpat!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *