Härlig friidrottsdag i Hässleholm

Lördagen den 6 maj var det dags för det verkliga avstampet för utomhussäsongen när Vårkampen gick av stapeln på Göingevallen i Hässleholm. Närmare 40(!) aktiva från KFUM Kristianstad Friidrott var på plats för att mäta krafterna och ha en härlig dag med kompisarna. Vädret var ganska kallt till att börja med, men våra deltagares varma leenden och röda tröjor gjorde sitt bästa för att lysa upp hela Göingevallen. Och lite senare under dagen sprack solen fram ordentlig också.

Våra modiga aktiva hade en riktig heldag där många vågade testa en stor del av grenutbudet och mäta sina krafter i både lång och kort löpning, häck, längd, höjd och kula. Alla duktiga friidrottare belönades med en medalj för sina fina insatser och det blev riktigt fina resultat, vid en koll i resultatlistan blev det PB i det mesta! Det bådar gott för en lång och rolig utomhussäsong!

Tack till HAIS för en riktigt välordnad och rolig tävling där både aktiva och föräldrar blev fantastiskt väl bemötta och hade en kanondag! Stort tack även till er duktiga friidrottare, ni är fantastiska idrottare och kompisar som kämpar på bra och hejar på varandra i vått och torrt. Ett riktigt härligt gäng att åka iväg på tävling med!

Resultat och fler bilder

Är du nyfiken på hur det gick för alla våra duktiga deltagare? På EasyRecord hittar du alla resultat från Vårkampen 2023

Under dagen togs det en hel del fotografier och här hittar du fler bilder från Vårkampen 2023. I vanlig ordning finns ännu mer att se på vårt Insta, kolla in kfum.friidrott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *