Skruvat bra resultat i Marknadsspelen

Långt inne i Smålands skogar bjöd den lilla orten Skruv på både sol och tre nya klubbrekord! Till den fina idrottsplatsen Skruvs IP begav sig Savannah och Sienna Karström samt Lisen Screwelius för att tävla i Marknadsspelen. En väldigt trevlig tävling med duktiga funktionärer, häftig prispall och snygga priser i form av glasskruvar i guld, silver och brons. Just sådana glasskruvar fick tjejerna många med sig hem, för de bjöd på riktigt vassa prestationer!

Tre nya klubbrekord!

Dagen inleddes med diskus, där Savannah kastade superlångt! Resultatet 35.05 gav guldmedalj och innebar också att hon raderade ut ett 40 år gammalt klubbrekord i F15. Även Sienna fick kliva upp på prispallen, 31.89 innebar nytt pers och räckte till en bronspeng. Dagen fortsatte med mer kast och ännu ett klubbrekord! I spjut var det Sienna som stod för ett superkast på 34.19 vilket belönades med en guldmedalj. Även syrran Savannah kastade riktigt bra och tog silver med nytt pb på 31.73.

Vår duktiga kulstöterska Lisen Schrewelius gjorde i vanlig ordning en riktigt bra tävling. Redan i första stöten klämde hon till med 11.35 och tävlingen var avgjord. Guldskruv till Lisen och silvret kneps av Sienna med nya personliga rekordet 10.20. Lisen passade också på att ta en runda till längdhoppsgropen, även här blev det nytt pers med fina 4.13. Tjejerna avslutade dagen med slägga och vi kunde notera dagens fjärde klubbrekord när Savannah kastade 36.16, vilket gav silver i tävlingen. Även Lisen fick till fina kast och slog nytt PB med 28.83.

Härligt jobbat tjejer – stort grattis till era fantastiska prestationer!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *