Sydney knep bronset i JSM!

Årets upplaga av JSM19 och USM15 hölls på Tibblevallen i Täby helgen 18-20 augusti. KFUM Kristianstad Friidrott representerades av Lisen Schrewelius -08 i F15 och Sydney Karström -04 i F19. Tjejerna inledde tävlandet redan under fredagen där Lisen gjorde ett bra försöksheat på 80 m och Sydney kvalade i längd, där hon tog sig vidare till lördagens finalhoppning.

Längdfinalen på lördagen blev en spännande tillställning. I sitt allra sista hopp klämde Sydney till med 5.67, ett resultat som räckte till att säkra en bronsmedalj! Sydney gick sedan direkt vidare till kulringen, där hon som längst stötte 11.48, ett resultat nära pers. Stöten innebar en fin sjätteplats.

Även Lisen var i farten under lördagen, där kula stod först på schemat. Via nytt personlig rekord – och tillika klubbrekord i F15 – på 11.92 avancerade hon till final, där hon slutade på en väldigt hedervärd sjätteplats. Lisen kastade också diskus där resultatet för dagen blev 27.40.

Söndagens tävlingar resulterade i ytterligare fina placeringar. Sydney sprang 100 m häck med fjärde bästa tid i försöksheatet. Därefter var det trestegsfinal där hon slutade på en fin femteplats med 11.37! Direkt efter tresteget var det dags för häckfinal, där Sydney på trötta ben sprang in som sexa.

Stort grattis båda två till era fina insatser! Så roligt att ni representerar klubben och presterar så bra!

Fler bilder från JSM19 och USM15

Du som vill se fler foton från våra duktiga tjejers framfart i Täby hittar fler bilder från JSM19 och USM15 här. Och som vanligt finns ännu mer på Instagram – se till att följa kfum.friidrott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *