Glada friidrottare och fina resultat i Karlshamn

Det var ett glatt gäng friidrottare från KFUM Kristianstad Friidrott som begav sig till Karlshamn helgen 26-27 augusti för att tävla i Östersjöspelen. Lördagen inleddes med kylslagen dimma och skurar, men våra yngsta deltagare i F9-klassen hade kul ändå! De fyra tjejerna tävlade i 60 m, 400 m, längd och bollkast. Extra kul var det att ta emot sina välförtjänta medaljer från maskoten Uddis!

Även ett gäng av våra äldre aktiva var på plats under lördagen och extra bra gick det för P13-killarna Alvin Brylski -10 och Harry Stoltz -10. Alvin slog pers i både 600 m, där han vann med 1.48:29, och i 60 m häck, där tiden 10:59 räckte till silver. Harry ville inte vara sämre och hoppade PB i stav, där 2.40 gav silvermedalj. Silver blev det även i tresteg och i spjut gav nytt personligt rekord på 28.22 en bronsmedalj.

Helgen bjöd på fler KFUM-medaljer. Bland många rödklädda medaljörer fanns Sienna Karström -09 som tog guld i spjut med 34.44, där Nicole Thomasson -09 knep bronset i samma gren med nytt pers på 21.57. Nicole tog sedan guldmedaljen på 800 m. Fler bland många som fick kliva upp på prispallen fanns Joline Billsten -09 med brons i tresteg och Hedda Loven som tog silver i stavhopp.

Tack för en härlig tävlingshelg med mycket fina prestationer, mängder av personliga rekord och inte minst härlig kamratskap och glädje! Stort grattis till er allihop, härligt kämpat!

Fler bilder från Östersjöspelen

Det togs en hel del foton under helgen och här hittar du fler bilder från Östersjöspelen i Karlshamn. Som alltid hittar du ännu mer kul på Instagram, se till att följa kfum.friidrott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *