Rolig träningsdag med Skånekompisar

Lördagen 28 oktober träffades skånska friidrottare födda 2010-2011 för en gemensam träning i Atleticum, Malmö. Ett perfekt tillfälle att kombinera nyttig träning med att träffa nya och gamla kompisar från Skånelaget inför Regionmästerskapen i mars! 

Även våra egna duktiga och engagerade tränare var på plats och fick instruktioner från flera duktiga svenska elitfriidrottare. Det blev alltså en riktigt rolig och inspirerande dag för både unga och äldre!

Fler bilder från träningsdagen i Malmö

Mobilerna var i högsta hugg under passet och här hittar du fler bilder från träningsdagen i Atleticum. Precis som alltid hittar du ännu mer på Instagram – se till att följa kfum.friidrott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *