Lyckad stavhoppskväll

Vi kickade själva igång tävlingssäsongen 2024 redan tisdagen 2 januari, då vi arrangerade en egen resultattävling i stavhopp i Liviushallen. Fem tävlingssugna killar kom till start. Samtliga gjorde riktigt fina insatser och startade året med nya personbästa inomhus!

Bröderna Stoltz har haft en fantastisk utveckling under vintern. Vid Pepparkaksspelen för mindre än en månad sedan slog båda personbästa, vilka de formligen krossade under kvällen då de hoppade 44 respektive 14 cm högre! Harry klarade 2.78 och Helmer 2.18.

Tisdagskvällen bjöd även på ett nytt klubbrekord, då Malte äntligen lyckades slå sitt eget rekord i P13-klassen! Nya rekordhöjden lyder 2.38. Även Valle och Oliver hoppade stabilt med 2.38 respektive 2.98 och ännu högre höjder kommer garanterat vid nästa tävling.

Stort grattis till er allihop - härligt kämpat!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *