Ny SM-succé för Filippa!

Helgen 16-18 februari arrangerades ISM i Karlstad och på plats från KFUM Kristianstad Friidrott var Filippa Ivarsson -07, som gjorde sitt femte para-SM. Filippa har både landslagserfarenhet och en mängd SM-guld i ryggsäcken och valde för året att ställa upp i inte mindre än fem grenar. Och visst blev det succé även i detta mästerskap!

Först på schemat under lördagen var kula där Filippa tog brons med nytt PB 6.08. Nästa gren var 60 m där hon knep silvret med 9.46. Dagen avslutades med 800 m där Filippa vann guld med tiden 3:18.60. Söndagen inleddes med ett fantastiskt personligt rekord på 4.07 i längdhopp, vilket är en förbättring med en halv meter! Det finfina resultatet gav guld och Filippa hade dessutom ytterligare två hopp över fyra meter i serien. SM-helgen avslutades med 200 m, där 33.57 gav en bronsmedalj.

Stort grattis till ännu ett fantastiskt SM, Filippa! Det är så kul att se hur du utvecklats under din tid på friidrottsgymnasiet i Bollnäs. Vi i klubben är superstolta över dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *