Pararesan kommer till Kristianstad

Söndagen 14 april gör Pararesan ett stopp i Kristianstad med öppet hus och workshop! Pararesan är Svensk Friidrotts projekt som syftar till att öka antalet aktiva och föreningar som utövar och bedriver parafriidrott. Under hela 2024 besöker Pararesan föreningar från norr till söder och vi i KFUM Kristianstad Friidrott är glada över att vara ett av stoppen på resan!

Aktiva välkomnas till prova-på-träning

Under dagen är det öppet hus med prova-på-träning i Liviushallen 10.30 – 11.30. Alla som önskar prova på parafriidrott får chansen att testa kast-, hopp- och löpgrenar. Inga förkunskaper krävs, du kommer till hallen och gör det du kan och vill, eller så är du bara med och tittar på. 

Här hittar du mer information om öppet hus i Liviushallen

 

Workshop kring parafriidrott

Efter prova-på-träningen erbjuds en workshop med ledare, styrelser m.fl., där vi samverkar kring parafriidrotten. Mer information ges kring hur föreningar snabbt och enkelt kan starta upp och bedriva parafriidrott och vilket stöd man kan få från förbundet. Workshop hålls kl 12.00 – 14.00 i Orderinvests lokaler på Björkhemsvägen 19 i Kristianstad, det finns också möjlighet att delta digitalt.

Här finns mer information till föreningar m.fl. som önskar delta i workshop

Varmt välkomna!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *