Klubbrekord i resultattävlingen

På skärtorsdagen flyger en del till Blåkulla, men vi valde istället att arrangera en resultattävling för högtflygande stavhoppare. Sex duktiga hoppare samlades i Liviushallen för att delta. Stavhopp är en tekniskt svår gren som kräver mycket mod. Det gäller att ha koll på stav, ribba, egna kroppen och landa på mattan. Kvällen bjöd på en del spektakulära luftfärder och många jättefina hopp. Det blev en mycket lyckad tävling med fyra personliga rekord och ett klubbrekord!

Högst hoppade Oliver Helgesson -08 med 3.38, följt av Harry Stoltz -10 på 2.98. Både Valentino Horvath -08 och Helmer Stoltz -11 klarade finfina 2.68, vilket innebar att Helmer återigen slog klubbrekordet i P13! Malte Olsson -11 och Hedda Lovén -10 hade för kvällen en del problem med teknik och ansats, men klarade ändå 2.48 respektive 1.68.

Härligt kämpat och stort grattis till fina resultat!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *