Nytt pers för Valle i Julchansen

Tävlingen Julchansen arrangeras av Heleneholms IF och årets upplaga genomfördes på Atleticum i Malmö lördagen den 27:e november. Flera deltagare från KFUM Kristianstad Friidrott var anmälda, men det blev många avhopp på grund av sjukdom. Dock var Valle -08 på plats och kämpade för klubben!

 

Nytt personbästa i höjdhopp

Valle tävlar i P15-klassen, vilket innebär att många medtävlande är ett år äldre. Under dagen ställde han upp i grenarna 60 meter, kula och höjd. I 60 meter tävlade Valle i det andra kvalheatet och sprang på tiden 9.11 vilket räckte till en fjärdeplats i heatet, men tyvärr inte hela vägen till final. Därefter var det dags för höjd, där han var felfri upp till 1.35, som han klarade i sista försöket – nytt pers! Dagen avslutades med kula, där en bästastöt på 6.65 räckte till en fin femteplats.

Bra jobbat Valle och stort grattis till nytt pers!

Första inomhusträningen höst 2021_6.jpg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *