Många KFUM-deltagare i Tomtespelen

Fjorton deltagare från KFUM på plats

Söndagen den 12:e december genomfördes Tomtespelen i Sunnahallen, Karlskrona och hela 14 aktiva från KFUM Kristianstad Friidrott var på plats. De aktiva var spridda i åldersklasserna 9/11 och 13 år. Det blev en riktigt rolig dag med stark laganda, där vi hejade på och peppade varandra!

Tomtespelen 2021_1.jpg

Nettans grupp

Från Nettans grupp tävlade Junie i F11-klassen. Junie ställde upp i längd, 60 meter och kula. Det blev nytt personbästa i samtliga grenar! I F11 blev det också ett stafettlag i 4 x 200 meter, där Junie fick sällskap av lagkompisarna Tilde, Majken och Ester. Stort grattis till fina prestationer och en fantastisk laginsats!

Tomtespelen 2021_3.jpg

Per-Eriks grupp

Alfred, Alvin, Arvid och Harry försvarade klubbens färger i P13-klassen, där många av deras medtävlande är ett år äldre. I 60 meter slog både Alfred och Alvin nya pers redan i försöksheatet, medan Harry gick in på tangerat PB. I finalen knep Alfred en fin femteplats. I 200 meter placerade sig Alvin och Harry på platserna fyra och fem, både med nya personliga rekordtider. Det gick också fantastiskt bra för grabbarna i 60 meter häck, där Alfred tog guld, Alvin tog silver. Harry och Arvid gick in på placeringarna fyra och fem. Både Alfred och Harry slog nya pers.

Tomtespelen 2021_9.jpg

Även höjdhoppet bjöd på en pallplats, där Alvin slog nytt pers med 1.33, vilket räckte till en bronspeng. Också de övriga tre KFUM-killarna gjorde fina insatser i höjd. Alla fyra ställde också upp i kula. Förutom att tävla individuellt i många grenar bildade killarna också ett stafettlag i 4 x 200 meter, en riktigt rolig höjdpunkt under dagen.

Grattis till fina resultat och tack för en härlig dag i Karlskrona!

Tomtespelen 2021_4.jpg

Christines grupp

Från vår äldsta grupp var Joline, Sienna och Savannah på plats. De bildade ett stafettlag tillsammans med Ella, som tränar med gruppen men tävlar för klubben Udd. Vilken stafett tjejerna genomförde i 4 x 200 meter! De knep bronset i stafetten efter en gemensam kämparinsats med perfekta växlingar.

Tomtespelen 2021_8.jpg

Joline genomförde många grenar under dagen, där hon ställde upp i 60 meter, 200 meter, 60 meter häck och kula. I 60 meter blev det en fin finalplats och nytt personbästa inomhus. Savannah lyckades bäst i höjd med nytt PB på 1.38. Sienna gjorde fina häcklopp och slutade på en fjärdeplats med ett nytt, starkt pers på 11.22. Även kula gick riktigt bra med nytt PB på 10.33! Förutom de goda resultaten var en av dagens höjdpunkter att tjejkompisarna i KA2 bjöd på kladdkaka och grädde.

Grattis till er alla för en fin tävlingsdag!

Tomtespelen 2021_11.jpg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *