Julfirande med stafetter, fika och överraskningar

Vår gemensamma julavslutning fick tyvärr ställas in i rådande pandemisituation och istället håller varje grupp en egen julfest.

 

Under tisdagskvällen den 14:e december var det dags för grupper födda 2010 och 2014-2015, som höll sina aktiviteter i varsin del av hallen. Håkan var också på plats med årets kollektion av snygga klubbkläder. Både barn och tappra föräldrar höll igång med uppvärmning och roliga stafetter med utmanande sträckor. Har du någon gång försökt springa med en galge mellan knäna? Inte helt lätt… 

 

Kvällen avslutades med en god fika, bland annat med en kanelbulle stor nog för att mätta en mindre familj. Dessutom delades julklappar ut till alla aktiva, en uppskattad gåva som både är snygg och håller drycken varm eller kall. Även våra uppskattade tränare fick ett välförtjänt tack för säsongen som gått.

 

Vi i KFUM Friidrott tackar både aktiva, föräldrar och ledare för en härlig kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *