Fem klubbrekordspokaler på julfirande två

Den 15:e december var det dags för julavslutning för våra två grupper som tränar på onsdagar. Det var bra uppslutning med många aktiva från både Nettans och vår äldsta grupp. Grupperna hade träning med teknikövningar, lekar och stafetter. Därefter bjöd styrelsen på god fika och julklappar delades ut. 

 

Under kvällen uppmärksammades Elias Häll -08 och Alice Olsson -08 för sina fina prestationer i Götalandsmästerskapen i Malmö under hösten. De tog båda silver och brons samt placerade sig topp sex i flera grenar, vilket innebar poäng till Skånelaget. Våra tränare tackades också för sina insatser och stora engagemang under året.

 

Slutligen var det dags för utdelning av pokalen Rolf Olssons Hederspris till de aktiva som slagit klubbrekord. Tillsammans har aktiva från den äldre gruppen slagit hela 18 klubbrekord under året! För den äldre gruppen avslutades kvällen med annorlunda höjdhopp från liten studsmatta, en återkommande aktivitet som är mycket uppskattad.

 

Vi i KFUM Kristianstad Friidrott vill tacka aktiva, föräldrar och ledare för en härlig kväll och en fantastisk säsong!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *