Föräldrar, vi behöver er hjälp!

logo_Kalvinknatet_2022.png

Dags för Kalvinknatet 2022

Onsdagen den 25:e maj är det dags för Kalvinknatet på Kristianstads Idrottsplats. Kalvinknatet är årets stora evenemang för KFUM Kristianstad Friidrott och här behöver vi er hjälp. Enkelt uttryckt, vi kan inte genomföra evenemanget utan er. Så – boka in eftermiddagen och kvällen 25/5 i era kalendrar redan nu och medverka till en fantastisk vårkväll!

 

Varför är Kalvinknatet så viktigt för klubben?

Kalvinknatet är KFUM Kristianstad Friidrotts största inkomstkälla. Evenemanget skapar förutsättningar för all vår verksamhet tillsammans med era barn och ungdomar. I år hoppas vi att nå 2 000 glada deltagare!

 

Vad behöver vi hjälp med?

Ni föräldrar kan hjälpa till som bankontrollanter och i målområdet. För att kunna genomföra evenemanget behöver vi hjälp av ca 40 personer.

 

Tider

Kalvinknatet genomförs på Idrottsplatsen onsdagen den 25:e maj kl 16.00 – 20.30. Tidsmässigt kommer vi behöva hjälp vid två pass, ett ca 15.45 – 18.00 och ett ca 18.15 – 20.30. Vi återkommer med exakta tider och mer information i månadsskiftet april/maj.

 

Anmälan

Skicka din anmälan om att hjälpa till vid loppet till tävlingsansvarig Lars Gejrot, larsgejrot@gmail.com

 

Tack för att du hjälper oss att genomföra ännu ett underbart Kalvinknat!

PS. Glöm inte att anmäla ditt barn till loppet. Här hittar du anmälningsformulär till Kalvinknatet i Kristianstad.

kalvinknatet_1.jpg

 
 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *