2 000 glada barn knatade med Kalvin

Kalvinknatet 2022_7.jpg

Tusentals samlades för årets Kalvinknat

Det var tydligt att Kalvinknatet var efterlängtat när det äntligen var dags att dra igång på onsdagseftermiddagen den 25:e maj. Anmälningarna trillade in i strid ström och när loppet drog igång samlades tusentals unga löpare och åskådare på Kristianstads IP för att springa och heja på. Antalet barn och ungdomar som sprang var hela 2 000 stycken, inte långt från rekordet på 2 240 deltagare! De barn och ungdomar som sprang var i åldern 3 – 11 år, där de yngsta sprang tillsammans med förälder medan de äldre själva drog iväg i full fart.

Kalvinknatet 2022_2.jpg

Medalj och chokladmjölk

Före loppet samlades deltagarna för att mjuka upp musklerna tillsammans med Friskis och Svettis som på ett imponerande vis höll igång hela kvällen. När de aktiva sedan nådde mållinjen möttes de av KFUM Kristianstad Friidrotts aktiva och ledare som delade ut chokladmjölk, morötter och välförtjänt medalj. Kvällens mest efterfrågade var som vanligt Kalvin, som även han var på bästa humör och glatt dansade och skojade med barnen.

Kalvinknatet 2022_6.jpg

Ett lyckat arrangemang kräver engagemang

Trots folkmyllret fanns en tydlig ordning under kvällen som gjorde att både de unga löparna och deras anhöriga fick möjlighet att fika och få hjälp att komma rätt. Duktiga föräldrar, vänner, tränare och aktiva gjorde ett fantastiskt jobb med att hjälpa till och skapa en lyckad kväll full av löparglädje! Tack vare det kunde vi tillsammans genomföra ännu ett riktigt lyckat Kalvinknat som ger värdefullt tillskott i klubbens kassa och gör att vi kan fortsätta att ge ännu fler barn och ungdomar möjlighet att få träna friidrott!

Vi i KFUM Kristianstad Friidrott vill tacka er alla som ställde upp och hjälpte till att skapa en riktigt löparfest! Ert engagemang är guld värt!

Kalvinknatet 2022_1.jpg

Fler bilder och filmer på Instagram

På vårt Instagramkonto kfum.friidrott hittar du mer bilder och filmer, både från Kalvinknatet och från träningar och tävlingar. Du följer väl oss?

Kalvinknatet 2022_3.jpg

 
 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *