Två nya klubbrekord i slägga!

Resultattävling Kristianstads IP 2022-06-06_1.jpg

Maximal utdelning i resultattävlingen

På den mulna och småregniga nationaldagskvällen höll vår äldsta träningsgrupp en resultattävling i slägga på Kristianstads IP. Tävlingen var en av tre sanktionerade tävlingar som kommer att hållas under sommaren i grenen slägga, som annars inte finns i grenprogrammet så ofta. Fyra tjejer kom till start i F13- och F15-klasserna, Lisen, Joline, Savannah och Sienna – och som de kastade!

Lisen kastade som längst 20.19 med trekilossläggan i sin första släggtävling. Hon är den första i F15-klassen som tävlat i just slägga, så det fina resultatet innebär också att hon blir klubbens första rekordhållare i klassen! I F13 var det tvåkilosslägga som gällde och här slog både Joline och Sienna till med nya pers, med resultaten 26.37 respektive 28.45. Allra längst kastade Savannah, som med finfina 38.23 förbättrade sitt eget klubbrekord i F13!

Stort grattis tjejer och mycket bra jobbat!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *