Specialträningen gav nya rekord

Nya rekord i spjut

Klippanspelen bjöd på mycket bra kastvindar som tillsammans med specialträning resulterade i två nya pers och ett nytt klubbrekord i spjut! På plats från KFUM Kristianstad Friidrott var Sienna och Savannah Karström -09, som senaste tiden hårdtränat med Janne P, kombinerat med tips och goda råd till varandra. Och specialträningen lönade sig verkligen!

Både Sienna och Savannah gjorde riktigt fina kastserier. Sienna kastade bäst för dagen och med finfina 36.82 förbättrade hon sitt eget veckogamla klubbrekord med över tre meter! Även Savannah hade en riktigt fin tävling och förbättrade sitt PB med nästan sju(!) meter till 27.62. 

Fantastiskt bra kastat tjejer – stort grattis!

Klippanspelen 2022_2.jpg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *