Släggpers i ösregnet

Nya pers för Wilma och Joline

Vädret var inte på sitt bästa humör när vår äldsta träningsgrupp höll resultattävling i slägga på Kristianstads IP under måndagskvällen den 20:e juni. Men trots ösregnet kom fyra tjejer till start och gjorde fina resultat fast att förhållandena inte var på topp!

I F13 tävlade Joline, Sienna och Savannah, alla födda 2009. Joline fick till ett fint nytt PB med tvåkilossläggan, där hon som längst kastade 27.92. Även Sienna och Savannah kastade bra i regnet, även om de för kvällen inte kom upp på persnivåer. Sienna stannade på 25.35 medan Savannah fick iväg släggan 32.75 denna kväll.

För Wilma -07 var det debut med trekilossläggan i F15-klassen. I sin första tävling lyckades hon kasta 15.96 och fick därmed ett nytt fint pers med sig från kvällen!

Resultattävling Kristianstads IP 2022-06-20_1.jpg

Bra jobbat alla fyra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *