Långa kast i Växjö

Fina resultat vid kasttävling i Växjö

Växjö arrangerade kasttävling lördagen den 6 augusti med grenarna diskus, kula, spjut och slägga på schemat. Resultattävlingen var egentligen för klubbar i Småland och Blekinge, med vi från KFUM Kristianstad Friidrott fick också möjlighet att vara med. Joline, Savannah och Sienna åkte till Växjö, givetvis med ett obligatoriskt lunchstopp på Ikea, där köttbullar stod på menyn.

Kasttävling Växjö 2022-08-06_1.jpg

I diskus kastade Sienna nytt PB med 30.89. Savannah kastade 31.04 och Joline 22.66. Tävlingen fortsatte med kula, där Joline stötte 7.78, Savannah 10.13 och Sienna 11.18. I spjut kastade Sienna 35.56. Savannah gjorde långa inkast, men fick ont och valde att inte kasta vidare. Släggan blev kraftigt försenad och började med ösregn och en hal ring. Trots det så gjorde våra aktiva riktigt fina resultat! Savanna 36.24, Sienna 27.42 och Joline 26.88.

Det var trötta tjejer, en trött coach och en trött förälder som begav sig hemåt mot Kristianstad efter sex timmars tävlande – men en härlig dag blev det!

Stort tack till Växjö för en fin kasttävling!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *